OVER ONS

Een vanaf 1933 opgezet familiebedrijf uit het Groene Hart met als doel, de transportsector. Was het van oudsher een paardenspan waar de naam Hogenes in sierlijke letters op de zijkant van de wagen pronkte, vandaag de dag zijn het de moderne loodsen en is het ‘t ultieme wagenpark van trucks,  opleggers en snelle bestel- en koerierswagens die het logo Hogenes, inmiddels aangevuld met Warehousing, dragen.

Echter de persoonlijke aanpak, het met de paplepel ingegoten logistiek denken en het oplossingsgericht verdiepen in de wens van de opdrachtgever, dat is gebleven. Inmiddels al zo’n 80 jaar lang!

Hogenes Warehousing werkt uitsluitend met eigen opgeleide medewerkers. Stuk voor stuk gespecialiseerd in alles wat met logistiek te maken heeft. Stuk voor stuk “doeners” en stuk voor stuk meedenkers om zo het optimale voor de klant en het bedrijf te kunnen bereiken.
Flexibel denken is voor iedereen een “Must” omdat elke opdrachtgever anders is en iedere opdracht een specifieke werkwijze vergt.

 

Geen afdelingen met diverse specialisaties en eenkennige accountmanagers.

Geen afdelingen met secretaresses die nét even met lunch- of koffiepauze zijn en geen mensen op de werkvloer die geen idee hebben waar het eigenlijk allemaal om draait!

Hogenes Warehousing: Da’s de weg van A via B naar C

 

Hogenes Warehousing