TRANSPORT

Een belangrijke schakel in het proces “Logistiek” en “Warehousing” is het transport. Hogenes Warehousing heeft een compleet ingericht eigen wagenpark vanaf bestelbus tot aan truck met oplegger en van steekwagen tot aan meubelcontainer. Ook hangend confectietransport door middel van een specifiek wageninterieur, is een niet meer weg te denken dienst uit het transportpakket van Hogenes Warehousing. Zorgeloos, als u weet dat ook het vervoer van uw kostbare producten in de juiste handen is!

Hogenes Warehousing verzorgt niet alleen het juiste transport van uw producten naar uw klanten, maar ook van uw producten vanaf fabriek tot in de opslag. Dit zowel regionaal, nationaal als internationaal waarbij ook het vervoer van zeecontainers tot de mogelijkheid behoort. In overleg met u, valt de zorg voor de juiste transportdocumenten ook binnen dit dienstenpakket.

 
Eigen wagenpark
Fabriek tot opslag - opslag naar klant
Transportdocumenten
Klein volume verpakkingenVanuit de unit Web Winkel Warehousing, wordt ook samengewerkt met diverse andere vervoerders van z.g. klein volume verpakkingen.

Met TNT post, Post NL, DPD, DHL en UPS zijn sluitende afspraken gemaakt zodat het Hogenes Warehousing dienstenpakket gewaarborgd blijft.

 

ASIAN TRANSPORT & LOGISTICS BV
Voor het internationale gedeelte, invoer / uitvoer per luchtvracht, zeevracht of sea-air services, werken wij nauw samen met onze partner ASIAN TRANSPORT & LOGISTICS BV. Deze expediteur is een specialist op het gebied van transport van / naar Azië, maar biedt wereldwijde concurrerende diensten aan. In Hoofddorp, Schiphol District, beschikt ASIAN over een eigen warehouse van nabij de 1000 vierkante meter. Deze warehouse dient hoofdzakelijk voor pure expeditiewerkzaamheden, waar voor korte duur de vracht van onze klanten staat alvorens deze door Hogenes Warehousing aangeleverd wordt bij de airline of wordt bezorgd bij de klant. Asian Transport & LogisticsDoor de soepele samenwerking tussen Hogenes en ASIAN en de moderne expeditiesoftware bieden wij een volledig logistiek pakket aan dat vele voordelen biedt voor onze klanten.
www.asiantransport.nl

Hogenes Warehousing: Totaal in transport.

 

Hogenes Warehousing